Hur vi blev ett Team, Micael och Marie.

Min Story, Motivation / Permalink / 24
3,5 år har vi varit ett par. Över lika lång tid har vi varit och är ett Team. Vi har jobbat oss igenom eld som storm. Hav som vulkan. Motgång på utmaning. Allt bagage som frontallkrockade när vi möttes slängde ur alla gamla händelser ur våra ryggsäckar och krävde vår uppmärksamhet. Leta lösningar istället för att låsa in oss på små saker. Lära känna varandra utan och innan för att kunna skapa ett liv vi visste ingen annan skulle förstå.
 
Vi möttes via en dejtingsida, det tog någon vecka och en massa timmar över telefon innan vi sågs, då var jag sjuk i halsfluss och inte den charmigaste drottningen i stan. Där började det. Han hämtade mig, gav choklad någon fånig pryl med en blomma på - för det är sådant man ska göra på dejt. Jag garvade. Äter inte choklad. Tycker blommor är något vissnar, skräpar ner och jobbigt att få ner i en soppåse. Var för febrig för att tänka mig för och sa detta till honom.
 
Han skrattade. Isen var bruten. Kramen vi stod i skulle hålla sig för evigt, den går vi till varje gång vi saknar varandra i småbarnslivet. För det finns inte jätte mycket tid över till varandra. Det har vi bestämt är okej just nu.
 
Det är mycket "Vi" i vårt liv. För vi pratar om allt. Allt. Slumpen är inget någon av oss tror på, kunskap och medvetna val gör vardagen till mer än bara ett ekorrhjul av ofrivilliga måsten.
Han är... den absolut snällaste mannen jag mött. Hans vänlighet är rakt igenom ett varmthjärta som våra barn äter upp totalt. Han gör allt för oss. Finns där när han egentligen inte orkar pga utmattningen som jagat honom in i väggen flera gånger. Integritet som en granitklippa, humor i sinnet, civilkurage och framför allt - Älskar han mig ovillkorligt. Villkorslöst. Något jag kände av. Och mina känslor var likadan.
 
På dessa få år känns det som om vi upplevt dubbla livsstider, jag tänker inte räkna upp allt vi varit med om. Lita bara på mig, vi skulle inte klara av att ha två små barn, säga upp våra jobb och dra iväg på husvagnsturne om vi inte visste vart vi hade varandra.
Igenom båda graviditeterna (som varit förjävliga) har han funnits där. Varit den exemplariska maken och pappan som fixat vad jag än bett om. När foglossningen kom tidigt med andra barnet fick han gå in och ta över exakt alla vardagshändelser kring dottern, varje dag. För jag kunde inte lyfta henne, ännu mindre gå uppför trappen och natta. Inte ett ord om detta sa han, bara gjorde det. Mitt hjärta sved av hur jag inte räckte till och dottern är idag en äkta pappas tjej, men som med allt finns en mening. Sonen är en härlig liten mammagris och finns vi båda hemma har barnen en given förälder de väljer och bråk kring detta slipper vi, för jag är välmedveten om att som mamma är det oftast jag som har båda ungarna hängandes i knävecken.
 
Så har det inte utvecklats för oss.
 
Barnens bästa går före precis allt annat är hemma. Med det sagt har vi gränser, rutiner och mycket Aj Aj. Som det ska vara, tänker inte uppfostra några bortskämda gullungar utan vi siktar på självständiga individer som vågar ta för sig i livet och kan känna empati. Ödmjukhet. Detta ställer en del krav på oss som föräldrar då vi skrattar varje gång de inte gör som vi säger utan som vi Gör.
Vi vågar krocka. Vi vågar bråka. Vi vågar säga förlåt. Vi frågar den andra hur den mår. Säger tack varje dag för olika små saker. Stöttar varandras drömmar och är varandras största utmaningar, för vi skulle aldrig låta den andra hålla sig själv tillbaka. Därför har vi funnit ett sätt att leva ett liv där vi kan resa så att Micke kan fotografera, jag är född rotlös och älskar nomadlivet - kan skriva vart som helst i världen och coacha online. Dottern behöver rutiner och havet med sin familj. Herr Bebis är lycklig bara han får äta precis så mycket han önskar.
 
Ett av våra recept för att vara lyckliga tillsammans är att blanda in humor i fan allt. När barnen vaknar 04:30 och ingen ska få sova då är det bara att le igenom vindögda ögon och sjunga: Godmorgon Cirkus Wigunsjö!
När jag vägrar skratta i brist på glädje får han mig alltid att till slut brista ut i ett gapskratt. För han ger sig aldrig.
 
Vi ger oss aldrig.
Vi vet vad vi har.
Njuter av en kopp kaffe varje dag.
Och vi kommer aldrig sluta jobba för att det ska fortsätta vara så här bra.
 
Det är vi. Team M&M med barnen mNm.
 
Idag går Micael ut på sina kanaler med och om våran resa, in och följ honom på: Wisjon .
Han är en helt makalöst duktig fotograf.
 
Amen.
 
 

#1 - - Annelie:

Vilka vackra bilder 😍såå fina

Svar: TACK :D <3
Marie Wigunsjö

#2 - - Jeanette:

Vilken härlig berättelse om när ni träffades :)

Svar: Tack! Det känns som en härlig berättelse! :D
Marie Wigunsjö

#3 - - Carolina:

Saan fin man du har fatt akta. Sa fint :) Sa roligt aven att fa lasa :)

Svar: Tack hjärtliga Du! :D <3
Marie Wigunsjö

#4 - - Faanniiis:

Vad VACKRA ni är!! Så mysiga ni är, o ni är ett bra team! KRAMIZ <3 <3

Svar: TACK goa rara underbara pärla!
Marie Wigunsjö

#5 - - Nilla:

Så fina ni är :)

Svar: Tack goa Du Nilla!
Marie Wigunsjö

#6 - - Sofia:

Vad härligt med ett färhållande som håller jättebra

Otroligt fina bilder
Trevlig helg

Svar: Tack och ja det är och håller jätte bra! Ha en fantastisk lördag kväll!
Marie Wigunsjö

#7 - - Fröken Rödlök:

Alltså vilket underbart fint inlägg! Detta var så härligt att få läsa idag, tack för du delade med dig av er lycka! Kram på er!

Svar: Åhh du får mig alltid att skina inombords med dina så härliga kommentarer! Tack för att du står ut med att jag alltid svarar så sent och inte är särskilt aktiv på just bloggfronten. Du är underbar! Kram!
Marie Wigunsjö

#8 - - Sanna:

Vad härligt att läsa om er fina relation, inget förhållande är rosenrött man får alltid ta dig genom eld och stormar😊

Svar: Sanna Dina ord Sanna. Och det finns ingen jag hellre vandrar igenom allt med <3 TACK för så fin kommentar.
Marie Wigunsjö

#9 - - Elisa:

Vilken underbar historia. Log mig genom hela inlägget. Det strålar verkligen kärlek om er. :)

Svar: Och jag log till vartenda ord du just gav. Tack, för nya smilegropar. <3
Marie Wigunsjö

#10 - - Freja:

Vad glad jag blir av o läsa detta inlägg. Så underbart vackert när man hittar sin själsfrände. ❤️❤️

Svar: Tack vackra du<3 Det är verkligen helt fantastiskt.
Marie Wigunsjö

#11 - - charlottelinden.se:

Åh, så fint att få ta del av er historia! Jag och min sambo kallar också oss själva för ett team alltid :) Så det skall vara!

Svar: Tack fina fina Du! Läste ditt inlägg nyss. Jag bara ler... kärlek.
Marie Wigunsjö

#12 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Så mycket kärlek beskrivet i ordform. Det lyser kärlek och känsla genom hela inlägget, det där fina med att älska någon och älskas tillbaka. Jag tänker att livet för er med husvagnen kommer bli perfekt, tänk all den tiden ni nu kommer få tillsammans, att hitta varandra och hitta er själva :).

Svar: Tack och vad det värmer i mitt hjärta av dina kommentarer, alltid. Läste i en intervju om ett par som jobbar som regisörrer tillsmmans och träffades sent i livet, de säger alltid att de tar igen all tid som de missat. Så känner vi, vill ha så mycket tid ihop det bara går <3 Enorm Kram!
Marie Wigunsjö

#13 - - Emma:

Fina bilder. Grattis till 3.5 år tillsammans med din kärlek

Svar: TACK fina du Emma <3
Marie Wigunsjö

#14 - - sandra:

Oj vilker fint inlägg du har skrivit, och så härligt att få läsa, blir så varm i hjärtat. kärlek är så fint. Fina bilder också!

Svar: Tack vänliga och Fina DU! :D <3
Marie Wigunsjö

#15 - - Johanna:

s fint skrivet!!! och va fina ni ar

Svar: Tack <3 <3 <3
Marie Wigunsjö

#16 - - Katja :

Vilket fantastiskt fint & kärleksfullt inlägg!!!

Svar: Tack fina Du Katja!
Marie Wigunsjö

#17 - - Marie:

Så fina ni är och kul att läsa hur ni träffades, min karl och jag pratade också via en dejtingsajt.

Svar: Tack! Dejtingsajter kan verkligen ge fantastiska livsöden <3
Marie Wigunsjö

#18 - - Jenny:

Men åh så fint!!
Kan vara den absolut finaste kärleksförklaringen jag någonsin har läst!!
Känner igen mig, oss, mig och min man... i det du skriver... vi har varit tillsammans i 19 år och fick första barnet precis ett år efter att vi träffades (Han blir 18 år i december, och så har vi 4 barn till efter honom)

All kärlek och lycka till er!!!

Kram kram

Svar: Ryser, TACK! Vilken otrolig komplimang. Och vad helt underbart att höra om ER story! Kärlek kärlek kärlek, helt fantastiskt att få ta del av :D <3 KRAMAR
Marie Wigunsjö

#19 - - Emma Engström:

Detta är så fint att läsa verkligen! <3

Svar: Tack vackra Du, det värmer verkligen <3
Marie Wigunsjö

#20 - - Kamilla:

Vilket härligt inlägg om er historia. Så vackert skrivet. Första bilden på er är magisk.

Svar: Tack fina fina du. Åh vad det värmer att läsa!
Marie Wigunsjö

#21 - - Moa:

Du skriver så himla bra :D

Svar: Tack, att få höra det gör att mitt ordhjärta slår lite extra och orkar finna ny energi emellan vardagens tighta schema för att skriva mera! <3
Marie Wigunsjö

#22 - - Malin Lundskog:

Wow! Både för kärleken och inställningen till er relation (varit gift i 24 år, vet att det verkligen inte utvecklas av sig självt - äktenskapet). Och ert äventyr: HEJA HEJA!

Svar: TACK fina Du! Åh vad det värmer att få höra, ser fram till alla år tillsammans med honom och utvecklas igenom vilka perioder av utmaningar vi än möter <3
Marie Wigunsjö

#23 - - Fnulan:

Men så mycket kärlek i dina ord och text. Och det syns i dina bilder att ni är ett par som är som två pusselbitar. Fint att läsa om er.

Svar: Fina du, tack. Det där värmde då vi igår hade en riktigt tuff dag pga alldeles för lite sömn. <3
Marie Wigunsjö

#24 - - Yela:

Men alltså vilken underbar historia! Så fina ni är ihop❤️

Svar: Tack suveräna Du! Det värmer att få höra💖
Marie Wigunsjö

Till top